Ajankohtaista

Syyskokous ja Pikkujoulut la 30.11. 

PIKKUJOULUIHIN EI ENÄÄ LIPPUJA SAATAVILLA.

Rovaniemen Kuljetustyöntekijöiden syyskokous pidetään la 30.11. klo 16 Hotelli Pohjanhovissa. Kokouksessa esillä sääntöjen määräämät asiat, ja muut esille tulevat asiat. Paikalla myös aluetoimitsija Jari Mäkitalo.

Pikkujoulut juhlitaan la 30.11. syyskokouksen jälkeen (n.klo 18) Pohjanhovin legendaarisella buffetpäivällisellä. Illan tanssiorkesteri: Aki Samuli & Love. Omavastuu 15 ¤. Avecit ovat myös tervetulleet! Sitovat ilmoittautumiset to 14.11. mennessä Ninalle p. 016 4591 461. 

Ensimmäiset 30 mukaan.

Tervetuloa!

Rovaniemen Kuljetustyöntekijät ry os.123 Toimikunta

Pohjanhovi pikkujoulut
Menu ja ohjelma
menu ja ohjelma 2019.pdf (202.13KB)
Pohjanhovi pikkujoulut
Menu ja ohjelma
menu ja ohjelma 2019.pdf (202.13KB)

Salibandyjoukkue

Haetaan kiinnostuneita salibandyn pelaajia perustamaan joukkuetta hyötyliikuntamielessä. Mikäli kehitytään oikein hyviksi, voitaisiin osallistua myös AKTn salibandyturnaukseen. Tarkoitus olisi käydä pelailemassa aluksi muutaman kerran kuukaudessa. Ilmoittautumiset ja lisätietoa aluetoimistosta. 

Haluatko pätevöityä ammatissasi? 

Lapin Koulutuskeskus REDU tarjoaa jatkokoulutusta kuljettajille. Koulutukset ovat kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyteen liittyviä jatkokoulutuspäiviä, joista saa ammattipätevyysmerkinnän.

Aikuiskoulutuskalenteriin pääset tästä linkistä:

Lapin koulutuskeskus REDUssa haettavana olevat Trafin direktiivipäivät,

ammattikuljettajille löytyy osoitteesta: https://www.redu.fi/fi/Hakijalle/Koulutuskalenteri . Siellä ne on nimellä Jatkokoulutus kuljettajille tai kuljettajien jatkokoulutuspäivä